Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ολες οι επιλογές για το ασιατικό χάντικαπ


 Το «Hang Cheng» με απλούς όρους και επεξηγηματικούς πίνακες.
 
Όποιος ασχολείται με το στοίχημα στο διαδίκτυο, θα έχει σίγουρα ακούσει τον όρο «ασιατικό χάντικαπ» (παραδοσιακά γνωστό ως «Hang Cheng»). Είναι ίσως το πιο ευνοϊκό από πλευράς όρων για τον παίκτη είδος στοιχηματισμού από όσα κυκλοφορούν στην αγορά. Ο παίκτης έχει να διαλέξει ανάμεσα σε δύο ενδεχόμενα (και όχι τρία, όπως τα σημεία του απλού πονταρίσματος) και η γκανιότα είναι μικρότερη.

Σκοπός του ασιατικού χάντικαπ είναι να μειώσει τις πιθανές εκδοχές ενός αγώνα, απαλείφοντας ουσιαστικά την ισοπαλία με την προσθήκη ενός περιορισμού, ενός χάντικαπ, το ύψος του οποίου εξαρτάται από τη δυναμικότητα των δύο ομάδων. Για να κερδίσει δηλαδή το θεωρητικό φαβορί, δεν αρκεί να πάρει απλά τη νίκη, αλλά θα πρέπει να ξεπεράσει και τον τεθέντα περιορισμό.

-
Αν επιλέξετε την ομάδα με αρνητικό (-) προβάδισμα
-
Εάν επιλέξετε την ομάδα με θετικό (+) προβάδισμα
DNB ή Level ή (+0)
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης της ομάδας. Σε περίπτωση ισοπαλίας το ποσό επιστρέφεται.
-0, - ½
(-0,25)
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης της ομάδας. Σε περίπτωση ισοπαλίας χάνετε το 50% του ποσού που στοιχηματίσατε.
+0, + ½
(+0,25)
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει. Σε περίπτωση ισοπαλίας κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους.
(-0,5)
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης της ομάδας.
(+0,5)
Κερδίζετε σε νίκη ή ισοπαλία της ομάδας.
-½, -1
(-0,75)
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά 2 ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν κερδίσει με διαφορά 1 γκολ κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους.
+½, +1
(+0,75)
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της ομάδας. Εάν η ομάδα χάσει με 1 γκολ διαφορά χάνετε το 50% του ποσού που στοιχηματίσατε.
-1
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά 2 ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν κερδίσει με διαφορά 1 γκολ το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται.
+1
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της ομάδας. Εάν χάσει με 1 τέρμα διαφορά το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται.
-1, -1½
(-1,25)
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά 2 ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν κερδίσει με διαφορά 1 τέρματος χάνετε το 50% του ποσού που στοιχηματίσατε.
+1, +1½
(+1,25)
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της ομάδας. Εάν χάσει με 1 τέρμα διαφορά κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους.
-1 ½
(-1.5)
Κερδίζετε όλο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά 2 ή περισσοτέρων τερμάτων.
+1½
(+1.5)
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας ή αν η ομάδα χάσει με ένα τέρμα διαφορά.
-1½, -2
(-1,75)
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά 3 ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν κερδίσει με διαφορά 2 τερμάτων κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους.
+1½, +2
(+1,75)
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας ή αν η ομάδα χάσει με 1 τέρμα διαφορά. Εάν χάσει με 2 τέρματα διαφορά χάνετε το 50% του ποσού που στοιχηματίσατε.
-2
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά 3 ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν κερδίσει με 2 γκολ, το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται.
+2
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας ή αν η ομάδα χάσει με 1 τέρμα διαφορά. Εάν χάσει με 2 τέρματα διαφορά το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται.
Under / Over
Under 1.75
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 1 ή λιγότερα γκολ. Αν σημειωθούν 2 γκολ, χάνετε το μισό ποντάρισμα και το άλλο μισό επιστρέφεται.
Over 1.75
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 3 ή περισσότερα γκολ. Αν σημειωθούν 2 γκολ, κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους. Στο 1 γκολ χάνετε όλο το ποσό.
Under 2
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 1 ή κανένα γκολ. Αν σημειωθούν 2 γκολ, το ποντάρισμα επιστρέφεται. Από 3 γκολ και πάνω χάνει.
Over 2
Κερδίζετε εάν σημειωθούν 3 ή περισσότερα γκολ. Αν σημειωθούν 2 γκολ, το ποντάρισμα επιστρέφεται. Σε 1 ή κανένα γκολ χάνει.
Under 2.25
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 1 ή κανένα γκολ. Αν σημειωθούν 2 γκολ, κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους.
Over 2.25
Κερδίζετε εάν σημειωθούν 3 ή περισσότερα γκολ. Αν σημειωθούν 2 γκολ, χάνετε το μισό ποντάρισμα και το άλλο μισό επιστρέφεται. Σε 1 ή κανένα γκολ χάνετε όλο το ποντάρισμα.
Under 2.5
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 2 ή λιγότερα γκολ.
Over 2.5
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 3 ή περισσότερα γκολ.
Under 2.75
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 2 ή λιγότερα γκολ. Αν σημειωθούν 3 γκολ, χάνετε το μισό ποντάρισμα και το άλλο μισό επιστρέφεται.
Over 2.75
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 4 ή περισσότερα γκολ. Αν σημειωθούν 3 γκολ, κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους. Στα 2 γκολ χάνετε όλο το ποσό.
Under 3
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 2 ή λιγότερα γκολ. Στα 3 γκολ επιστρέφεται το ποντάρισμα. 
Over 3
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 4 ή περισσότερα γκολ. Στα 3 γκολ το ποντάρισμα επιστρέφεται.

Επεξήγηση: Μέγιστο πιθανό κέρδος = Ποσό Χ (απόδοση -1,00)
Παράδειγμα: Έστω ποντάρουμε 100 ευρώ σε απόδοση 1.80. Τότε το μέγιστο πιθανό κέρδος (ΜΠΚ) θα είναι: ΜΠΚ = 100 Χ (1.80 – 1.00) = 100 Χ 0.80 = 80 ευρώ. Επομένως το καθαρό κέρδος θα είναι 80 ευρώ. Εννοείται πως στον λογαριασμό μας θα επιστραφούν και τα 100 ευρώ που ποντάραμε, άρα η το ποσό της επιστροφής θα είναι 180 ευρώ.

Τώρα στο ίδιο παράδειγμα αν κερδίσουμε το 50% του ΜΠΚ έχουμε: ΜΠΚ = 80 ευρώ, άρα το 50% είναι 40 ευρώ και το ποσό που θα επιστραφεί στον λογαριασμό μας θα είναι το ποσό πονταρίσματος + τα 40 ευρώ, δηλαδή 100+40= 140 ευρώ.

Σχόλια

Most read

Πυρκαγιά στις Μυκήνες. Αυτοψία και ρεπορτάζ

Το καλύτερο link για live stream

Η αρχή